Dell lanceert nieuwe zakelijke monitor, UltraSharp U2412m

steven
Dell heeft de nieuwe zakelijke U2412M monitor gelanceerd. Het apparaat meet 24-inch (1920 bij 1200 pixels) en heeft een beeldverhouding van 16:10. Net als zijn voorganger de U2410 gebruikt Dell een ips-paneel met led-verlichting.

Voor een betere zichtbaarheid heeft Dell het scherm van een laag voorzien wat spiegelingen tegen moet gaan. Daarnaast heeft de U2412M een kijkhoek van 178 graden en een verbruik vanĀ  maximaal 72 watt en 38 watt standaard.

Je kunt de monitor geheel naar eigen wens instellen. Het is mogelijk de hoogte aan te passen, maar het scherm is ook draai- en kantelbaar. Voor het aansluiten beschikt het scherm over een vga-, dvi- en DisplayPort-ingang.

Naast de gewone beeldschermaansluitingen beschikt de U2412m over vier usb-poorten voor het aansluiten van randapparatuur. Ook kunnen kabels netjes weggewerkt worden.

De Dell Ultrasharp U2412M is vanaf nu verkrijgbaar via Dell's website voor 289 euro excl. btw.

Dell U2412m

afbeelding van steven
Door: Steven Vos

Steven Vos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen van Steven