Exact brengt Synergy-app uit voor iPhone en iPad

Erik
Softwareleverancier Exact heeft een nieuwe app voor de iPhone en iPad uitgebracht, waarmee gebruikers op hun Apple-toestel met Exact Synergy aan de slag kunnen.

De app brengt de mogelijkheden van Exact Synergy ASP en Exact Synergy Enterprise naar de iPhone en iPad. De applicatie geeft toegang tot alle functionele gegevens van leads, prospects, klanten, partners en leveranciers.

Verder kun je Exact Synergy gebruiken om de adresgegevens van een kantoor te vinden en via Google Maps een routebeschrijving te maken. Ook geeft de app toegang tot persoonlijke gegevens van werknemers en kunnen agenda's worden gedeeld.

'Door gebruikers de mogelijkheid te geven om de urenregistratie of declaraties te verwerken met hun iPhone of iPad minimaliseren we de administratieve lasten die hierbij horen', aldus topman Martijn Janmaat van Exact.

Een andere tijdbesparende functie is gericht op declaraties: met de iPhone of iPad kan een foto worden gemaakt van een bonnetje, die vervolgens gekoppeld wordt aan een project, artikel of relatie.

De app is gratis beschikbaar in de App Store voor alle Exact Synergy-gebruikers. Binnenkort zullen er volgens Exact ook apps voor Android beschikbaar komen.

Door: Erik Sloots

Erik Sloots | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Erik