Firmtel SENS

Redactie WINMAG Pro
Firmtel laat je met SENS voor diverse telefoonnummers, bijvoorbeeld een vast en een mobiel nummer, één toestel gebruiken.

Met je smartphone kun je zelf kiezen of je je zakelijke en privégesprekken hierop wilt ontvangen, hetzelfde geldt voor vaste lijnen en mobiele telefonie. Alles met maar één simkaart en één toestel. Maar je kunt er ook voor kiezen om juist meerdere toestellen te gebruiken voor je telefoonnummers.

Waar veel voip-oplossingen willen dat je een app installeert op je computer of smartphone, heb je deze bij Firmtel niet nodig. Je belt namelijk niet via het internet, maar via je gsm-netwerk. Hier zijn verschillende redenen voor: het gsm-netwerk is veel stabieler dan een mobiel netwerk of wifi en het netwerk is gemaakt om te bellen. Wel heb je een app nodig om in te stellen op welke nummers je wel en niet gebeld wilt worden en om te zien wie van je collega's beschikbaar is. Door de software van Firmtel ontstaan er nieuwe mogelijkheden, waarvan je eerst niet wist dat je ze nodig had. Als je belt wordt er bijvoorbeeld data aangemaakt. Deze data kun je vervolgens weer gebruiken voor crm-systemen. Hier kun je automatisch klantgegevens in verwerken na een telefoongesprek, zoals hoe lang je gebeld hebt en hoe vaak je met een klant gebeld hebt.

Firmtel SENS kun je aanschaffen via it-dienstverleners. Wel zo prettig, want dit zijn de mensen die je kennen. Ze weten alles over je bedrijf en welke oplossingen je gebruikt. Ze weten dus direct waar een probleem kan zitten en helpen je sneller dan een grote telecomprovider. Prettig is dat je als dienstverlener weinig moeite hoeft te doen om een nieuw abonnement af te sluiten, dit doe je simpelweg door een stappenplan in een webinterface door te lopen. Dagenlange trainingen zijn daarmee verleden tijd, in slechts een paar uur weet je precies hoe dit moet. Als klant heb je het voordeel dat je netwerk binnen een dag live is, al kostte het ons slechts een paar minuten. Je telefoonnummers kun je meenemen en je abonnement is per dag op te zeggen.

Prijs: € 7,50 per gebruiker per maand.
Info: firmtel.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie