Gigaset R630H PRO

Redactie WINMAG Pro
Dect is nog altijd een populaire techniek voor draadloze telefonie thuis, maar ook op de werkvloer. En dat heeft goede redenen: dect is vrijwel storingsvrij, heeft een fors bereik (ongeveer 300 meter vanaf een basisstation) en nieuwe toestellen kun je gemakkelijk opnemen in het netwerk.

Deze bewezen technologie is ook het uitgangspunt van de nieuwe Gigaset R630H PRO dect-telefoon. De handset is een echte 'no-frills'-telefoon die je laat doen wat het moet doen: probleemloos gesprekken voeren.Het toestel is uitgevoerd in een stevig, stof- en krasvrije plastic behuizing. Dat is niet alleen fijn op kantoor, maar ook erg welkom in bijvoorbeeld een magazijn of werkplaats. Bovendien voldoet de behuizing aan de IP65-norm. Het onderste gedeelte van het toestel, datgene wat je vast hebt tijdens een gesprek, is bovendien voorzien van een rubberen griplaag. Hierdoor houdt het toestel goed vast. De grote, duidelijke toetsen en het eenvoudige, maar galante menu zorgen voor een probleemloze bediening.

De R630H laat je prettig gesprekken voeren, de geluidskwaliteit is prima en bovendien kun je het volume dankzij twee volumetoetsen aan de zijkant eenvoudig tijdens een conversatie wijzigen. In grotere kantoorruimtes wissel je bovendien tijdens gesprekken zonder dat je er iets van merkt van basisstation. Dankzij diverse geluidsprofielen voor zowel binnen als buiten is altijd duidelijk wanneer een oproep binnenkomt en voor vergaderingen die beter niet verstoord worden kun je een trilmodus inschakelen. Erg prettig is de prima accuduur. Op één lading batterijen kun je met gemak een werkdag van 12 uur overleven, zonder de telefoon in het basisstation te zetten.

Prijs: € 119,-
Info: www.gigaset.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie