HP brengt twee nieuwe ProBook-modellen uit

steven
HP breidt zijn zakelijke ProBook-serie uit met twee nieuwe modellen die uitgerust zijn met de nieuwste AMD VISION Pro-technologie. Dit bestaat uit een combinatie van een dualcore- of quadcore-processor en een grafische chip. Beide laptops beschikken over een 15,6-inch scherm.

De 2,5 kilo wegende HP ProBook 6465b beschikt over een aluminium deksel met het veeg- en slijtvaste HP DuraFinish-systeem. Je kunt het model naast een traditionele harde schijf ook uitrusten met een ssd-schijf.

Ook de HP ProBook 4535s is voorzien van een duurzame aluminium afwerking. Verder heeft de laptop een touchpad die gebarenfuncties ondersteunt en een geïntegreerde hd-webcam. De 4535s weegt 2,3 kilo.

De HP ProBook 4535s is verkrijgbaar vanaf 529 euro, de 6465b vanaf 699 euro. Beide modellen liggen vanaf eind juli in de winkel.

HP ProBook

afbeelding van steven
Door: Steven Vos

Steven Vos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen van Steven