HP Color LaserJet Pro M277dw MFP

Redactie WINMAG Pro
De ontwikkelingen op printergebied staan alles behalve stil. Printen met inkt maakt grote sprongen, maar dat geldt net zo goed voor laserprinters. De Color LaserJet Pro M277dw MFP van HP is hiervan een schoolvoorbeeld.

Het gebruik van de multifunctional gaat via een kleurentouchscreen. Deze werkt intuïtief met duidelijke, grote iconen. Afdrukken gaat razendsnel en dubbelzijdig afdrukken gaat tot 11 ipm in kleur. De tonercartridges maken gebruik van zogenaamde JetIntelligence technologie, wat een verzamelnaam van diverse technologieën van HP is, waaronder ook ColorSphere 3 tone. Dit stelt een LaserJet in staat om efficiënter om te gaan met toner, zonder dat dit drukt op de kwaliteit.

Naast ‘gewoon’ printen kan de LaserJet Pro M277dw MFP ook kopiëren, scannen en faxen. Bovendien ondersteunt de mfp ook gecertificeerde apps. Door apps te installeren om de mfp een specifieke functie te geven, maakt dit het apparaat meteen zeer flexibel inzetbaar in jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de eStorage-app, waarmee je documenten naar het web scant en deze opslaat, om ze later eventueel uit te printen. Verder heeft deze LaserJet een veelvoud aan handige netwerkfuncties aan boord, wat het een spil maakt binnen elke netwerkomgeving. Zo is scannen naar een netwerkmap mogelijk, maar wordt ook Google Cloud Print ondersteund. Ook aan connectiviteit met mobile devices is gedacht met de ondersteuning van Wifi Direct en nfc.

Een zakelijke mfp moet vooral ook goed beveiligd zijn. De LaserJet Pro M277dw MFP komt met een hele set aan beveiligingsopties. Uiteraard standaard wachtwoordbescherming, maar ook specifieke authenticatie-opties voor jouw netwerkmappen en versleuteling van bestanden die over het netwerk gestuurd worden. Voor het beheer worden er ook een hele set tools meegeleverd, waarmee de printer gemakkelijk te integreren is binnen elke it-infrastructuur.

In het kort

  • Makkelijk in gebruik door kleuren-touchscreen
  • Efficiënt tonergebruik 
  • Flexibel in te zetten
  • Veel beveiligingsopties
Prijs: €262,- (excl. btw)
Info: hp.nl
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie