HP komt met de M175-serie, zijn kleinste kleurenlaserprinter

steven
HP kondigt vandaag zijn kleinste multifunctionele kleurenlaserprinter aan. Volgens de fabrikant combineert het apparaat een hoge afdrukkwaliteit met tijd- en kostenbesparende functies. Met de M175-serie richt HP zich op het mkb.

De HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw, zoals de printer officieel heet, ondersteunt onder meer HP ePrint, HP Auto-Off en Instant-on Technology.

HP ePrint is een mobiele printoplossing waarmee je via een internetverbinding vrijwel overal printopdrachten kan versturen. Dit kan niet alleen vanaf een computer of laptop, maar de functie biedt ook ondersteuning voor smartphones en tablets.

HP Auto-Off en Instant-on Technology zijn functies die moeten zorgen voor energiebesparing en een hogere productiviteit. HP Auto-Off schakelt de printer automatisch uit als hij lange tijd standby staat. Instant-on Technology levert een kortere opwarmtijd op voor een printopdracht.

De dviesprijs van de HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw bedraagt 299 euro.

HP LaserJet Pro 100

afbeelding van steven
Door: StevenVos

StevenVos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen vanSteven