IASO Backup

Redactie WINMAG Pro
In de afgelopen jaren heeft IASO Backup zich ontwikkeld tot wereldspeler op de backupsoftware-markt.

Het unieke van IASO is de brede toepasbaarheid van de software door zowel mkb'ers als door grote multinationals met zeer grote datasets. Dat bewijst zich door de snel groeiende hoeveelheid binnenlandse en buitenlandse service providers die de IASO-software gebruiken om hun klanten een betrouwbare backup aan te bieden.

De software zorgt ervoor dat de backup snel, efficiƫnt en veilig verloopt en ondersteunt alle populaire pakketten, waaronder Exchange, MsSQL, VMware en Oracle. Volgens IASO gaat bij veel backupaanbieders het maken van een backup in het begin nog wel snel genoeg, maar als je vervolgens wilt restoren duurt het onaanvaardbaar lang. De software van IASO zorgt met vier unieke technieken voor dat er zo min mogelijk wordt verstuurd, zodat alle gebruikers op ieder moment snel een backup kunnen maken of een restore kunnen uitvoeren.

De software is zelfs zo snel dat er met een minder snelle internetverbinding probleemloos elke dag een backup van alle bestanden gemaakt kan worden. IASO is zich ook bewust van de populariteit van de cloud. Dit is momenteel het toverwoord en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun documen- ten, spreadsheets en andere bestanden op te gaan slaan bij bijvoorbeeld Google of Microsoft. Om zelf de baas over deze bestanden te blijven is een eigen backup onmisbaar. In 2012 zal IASO dan ook het backuppen van de cloud volledig ondersteunen.

IASO

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie