Infosecurity blog #2: 'Content is king'

Redactie WINMAG Pro
Gisteren heb ik een gezellige avond gehad met de adviesgroepleden van Infosecurity en Storage Expo. Een culinaire avond met een wijnproeverij. De adviesgroepleden van de beurzen zijn allemaal gerenommeerd specialist op het vakgebied van IT security of Data Storage.

Voor elke beurseditie komen we zo'n 6 keer bij elkaar om samen te bedenken welke thema's en sprekers we willen uitnodigen om te komen spreken in de inhoudelijke seminars beide dagen. Dit jaar hebben we weer een geweldig programma, de spraakmakende onderzoeksjournalist Brenno de Winter is onze Keynote en een topman van Google spreekt over hun visie op beveiliging.

Ex-cyberrimineel Ricky Gevers

Ook komt ex-"cybercrimineel" Ricky Gevers vertellen over de BotNet economie en er is weer een spectulaire Hacking competitie, waar het publiek “live” kan zien hoe een hacker te werk gaat (we zoeken trouwens nog een paar “hackers”).

Voor Storage Expo hebben we hoog bezoek uit Amerika met Randy Kerns en Leah Shoeb van de Evaluator Group en storage "guru" Gert Brouwers vertelt over de laatste storage trends. Op Het Tooling Event is de Aad Brinkman de keynote over 'Beestachtig veranderen' en spreken Oscar Halfide (KPMG) en Rudolfs Liefers (Giarte) over Cloud Governance, oude wijn in nieuwe zakken.

Brenno de Winter spant de kroon

De adviesgroepen hebben hun werk dus meer dan goed gedaan, de inschrijvingen op het inhoudelijke programma lopen storm. "Content is King", de afgelopen jaren is gebleken dat ruim 50% van alle geregistreerde bezoekers minstens 1 presentatie op de beurs bezoeken. Brenno de Winter spant dit jaar de kroon, er hebben zich al ruim 1500 bezoekers aangemeld voor zijn verhaal.

Het culinaire uitje was dus welverdiend, zeker als je weet dat alle adviesgroepleden op vrijwillige basis deelnemen aan deze bijeenkomsten. Hun enthousiasme en passie voor het vak bepalen het succes. Ik ben trots om hier onderdeel van uit te maken. Volle zalen en een goede beoordeling zullen de ultieme beloning zijn en een mooie motivatie voor een nog beter programma in 2014.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie