Infosecurity blog #3: de IT komt tot leven

Redactie WINMAG Pro
Zo, eindelijk is het dan zover. Vandaag is de laatste opbouwdag en morgen gaan we los! De beurzen Infosecurity.nl, Storage-Expo en Tooling Event gaan nu echt beginnen. Er hebben zich al bijna 12.000 ITprofessionals ingeschreven voor het IT-event van het jaar. Alle exposanten hebben weer hun uiterste best gedaan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Hun beursstands lijken elk jaar weer mooier en beter te worden.

De adrenaline begint weer door onze lichamen te stromen. Het beursteam heeft een heel jaar lang veel energie gestoken in het organiseren en spreken met de sponsoren, uitgevers, branchepartners en leveranciers. Met zijn allen gaan we een geweldige beleving neerzetten rondom de actuele IT onderwerpen in Nederland. Iedereen in het beursteam is eigenlijk al moe na een extreem drukke periode, maar het vooruitzicht aan de komende 2 dagen geeft ons nog extra energie.

De afgelopen 10 jaar heb ik het al vaak gezien, de transformatie van een lege beurshal naar professionele speeltuin voor ITprofessionals. 2 dagen lang een dynamische plek met veel activititeit en kennisoverdracht.

Belang van face-to-face neemt toe

Iedereen roept tegenwoordig dat de business meer verschuift naar “online”. Ik zal dit niet ontkennen, maar door de online ontwikkelingen wordt communicatie steeds sneller en het persoonlijke contact steeds korter. De topman van Atos pleitte begin dit jaar al voor een "zero e-mail" beleid, omdat zijn werknemers er te veel tijd mee kwijt zijn. Ondanks de “sociale” media worden we steeds minder sociaal en daarom wordt het belang van face-to-face contact steeds groter. Online en offline hebben elkaar meer dan ooit nodig.

Ontmoeten & beleven, business & pleasure, even weg achter je PC en uit je kantoor of je vaste werkomgeving. De mensen die je normaal alleen nog maar digitaal spreekt komen op de beurs allemaal bijelkaar. Het worden weer 2 geweldige dagen, vandaag is de laatste dag dat je je nog gratis kunt aanmelden...

Wil je als bezoeker naar de Infosecurity? Meld je hier voor registratie.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie