KeepItSafe Next Generation backup-diensten

Redactie WINMAG Pro
KeepItSafe, onderdeel van j2 Global, Inc biedt Next Generation backup- en recoverydiensten. KeepItSafe is ontstaan in 2002 als pionier in online backupdiensten en uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met lokale kantoren in vier continenten en beschermt meer dan 50PB data voor haar klanten.

Met een team van specialisten werkt KeepItSafe 24/7 aan de business continuïteit van kleine én grote organisaties. Hierbij ligt de nadruk op innovatie. KeepItSafe biedt technologisch de meest geavanceerde backup-oplossingen. Steeds vernieuwend en vooruitlopend op de markt. Met een focus op veiligheid, kwaliteit en service en met redundante opslag in Nederland en lokale supportteams, zodat je weet waar jouw data staat opgeslagen en je weet waar je moet zijn voor support. Het supportteam is zowel per e-mail als telefonisch 24/7 bereikbaar.

KeepItSafe is ISO27001 gecertificeerd en geeft honderd procent garantie op haar diensten. Een voorbeeld van de eerder genoemde innovatie is de dienst KeepItSafe Disaster Recovery. Een unieke combinatie van backup, disaster recovery en uitwijk. Hierbij wordt on-site een backup-server geplaatst met een Hot Virtual Standby. Dat wil zeggen dat in het geval van een calamiteit met één druk op de knop de primaire server wordt overgenomen door de backup-server. KeepItSafe noemt dit Push to Failover.

Omdat er iedere vijf minuten een snapshot wordt genomen van de primaire server, biedt dit een unieke RPO (Restore Point Objective) van vijf minuten en een RTO (Restore Time Objective) van vijf minuten. Ofwel: binnen vijf minuten draait de backup-server weer zoals de primaire server vijf minuten daarvoor liep. Dit dekt de backup en disaster recovery af. Daarnaast wordt een replicatie gemaakt naar een van de datacentra. In geval van een grote calamiteit zoals brand, diefstal of waterschade, staat binnen enkele momenten jouw data in de datacentra van KeepItSafe beschikbaar in de on-site Hot Virtual Standby en kun je via vpn inloggen en verder werken. Een complete uitwijk dus.

KeepItSafe is geschikt voor bedrijven met 1TB tot 100TB data en het belangrijk vinden na een calamiteit direct weer verder te kunnen werken.

In het kort

  • Unieke RPO en RTO
  • Je weet waar jouw data opgeslagen is en waar je moet zijn voor supportteam
  • Honderd procent garantie 
  • On-site backup-server
Prijs: op aanvraag
Info: keepitsafe.nl
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie