Mendix organiseert gratis webinar met bedenker van Scrum

raymond
De projectmethodiek Scrum wordt steeds populairder binnen bedrijven. Maar hoe zit dat precies en hoe pas je het goed toe? Mendex organiseert 11 september een gratis webinar met de bedenker van de methode.

Het webinar draagt de titel ‘Harnessing Your Organization’s Agile Potential’ en zal voornamelijk ingaan op hoe Scrum ook van waarde kan zijn voor bedrijven die zich niet richten op software- of productontwikkeling. 'Man of the match' is Jeff Sutherland, een van de bedenkers van scrum. Het evenement is gratis online bij te wonen.

Mendix nodigt daarom ontwikkelaars, bedrijfsanalisten, productmanagers, projectleiders en stakeholders van zowel business-units als IT-afdelingen uit om te leren hoe zij de onbenutte innovatiekracht van agile application-ontwikkeling kunnen benutten. Het onderwerp van dit webinar ligt in dezelfde lijn als Sutherland’s nieuwe boek, ‘Software in 30 Days’ en de workshop die hij geeft, genaamd ‘Innovate or Die’.

Aandachtspunten van het webinar:

    • Hoe bedrijven versneld ‘agile gaan’ om innovatie en markleiderschap vooruit de stuwen
    • Hoe je een team in staat stelt innovatie onderdeel te maken van het ontwikkelproces
    • De tools en technologieën die agile-excellence verbeteren in organisaties van elke grootte

Het webinar vindt plaats op 11 september om 17:00. Je dient je vooraf in te schrijven via www.mendix.com/sutherlandwebinar.

Meer over scrum lees je in de komende editie van WINMAG Pro (4.2013), die eind september zal verschijnen.

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond