MKB Best Choice 2012: Argeweb - Hosted Exchange

Redactie WINMAG Pro
Exchange is wellicht de meestgebruikte oplossing binnen organi-saties voor het delen van e-mail, contacten en agenda's. Dankzij Exchange kun je als kenniswerker of ondernemer overal bij je afspraken, personen en mailverkeer en kun je deze zaken bovendien desgewenst delen met je collega's.

Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel providers deze Microsoft-oplossing voor de zakelijke markt in een gehoste vorm aanbieden. Daarmee profiteer je immers van de voordelen van Exchange, zonder te hoeven investeren in een eigen server. Ook hoef je je niet meer druk te maken over beveiliging en onderhoud.

Argeweb is zo'n hostingbedrijf, maar zeker niet de eerste de beste. Argeweb onderscheidt zich met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van de concurrentie en werkt bovendien met Exchange versie 2010 (versie 2007 is ook mogelijk). Ze bieden grote hoeveelheden opslagruimte voor scherpe prijzen. Daarbij kun je kiezen uit drie varianten: Basic, Standard en Standard+. Deze bieden respectievelijk mailboxen van 5, 25 en 25GB, en kosten per maand 5,95, 7,95 en 9,95euro (de laatste variant is inclusief Outlook-licentie). Niet alleen veel opslag en een scherpe prijs zijn speerpunten van Hosted Exchange van Argeweb, ook service staat hoog in het vaandel. Medewerkers zijn hulpvaardig, de supportdesk streeft naar optimale dienstverlening. Argeweb wil niet alleen dienstverlener, maar bovendal partner zijn voor ondernemers.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie