MKB Best Choice 2012: efactuurdirect

Redactie WINMAG Pro
Efactuurdirect is wat het belooft te zijn: een eenvoudige manier om te factureren en offreren en overzicht te krijgen in de status van diverse facturen.

De dienst is handig voor grotere bedrijven die geen tijd en zin hebben om alle nieuwe facturen in te voeren en te verwerken.

Ook kleinere ondernemingen of zzp’ers kunnen echter uit de voeten met de dienst. Zo kunnen zij efactuurdirect gebruiken om hun btw-aangiftes bij de Belastingdienst vlekkeloos te laten verlopen of met een druk op de knop gewerkte uren om te zetten in een factuur. De eenvoudige en gebruiksvriendelijke dienst onderscheidt zich met diverse aanvullende opties.

Zo beschikt efactuurdirect over een sjabloon wizard. Met deze functie kun je de layout van je offertes en facturen bepalen. Een ander unique sellingpoint van de aanbieder is de mogelijkheid om meerdere gebruikers toe te voegen. Je kunt zoveel mensen toevoegen als je wilt en zelf bepalen in welke mate zij toegang hebben tot het systeem. Zo kun je instellen dat iemand van de afdeling administratie alleen contacten toe mag voegen en niet mag verwijderen terwijl het hoofd van de administratie of de directeur beide bevoegdheden heeft.

De extra functies waarmee efactuurdirect zich onderscheidt zorgen ervoor dat de dienst door ondernemers van elk formaat bruikbaar is. Overigens kan de dienst overal worden gebruikt: of je nu met Windows, Linux of MacOS werkt, je administratie staat altijd tot je beschikking. Zelfs onderweg op de iPad kun je nog snel even een factuur in orde maken.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie