Toestelonafhankelijke software-PBX

MKB Proof 2016: 3CX IP Telefooncentrale

Die oude pbx? Die kan weg. Want met de op software gebaseerde oplossing van 3CX is dat oude beestje enkel verspilling van ruimte.

MKB Proof 2016

De 3CX IP Telefooncentrale voor Windows is een softwarematige pbx die werkt als een volledige communicatieoplossing zonder dat je hier speciale ip-toestellen voor nodig hebt. De installatie gaat snel en vlot, omdat de software al is voorgeconfigureerd voor populaire toestellen. Dat betekent dat iedere ondernemer direct gebruik kan maken van het systeem zonder dat hier specifiek technische kennis voor nodig is.

De software is provider-onafhankelijk en daarom gemakkelijk te integreren in elke it-infrastructuur, wel zo prettig natuurlijk. In deze tijd van byod wil iedereen graag met zijn eigen toestel bellen en gebeld kunnen worden, onafhankelijk van de plaats. Dit is geen probleem, want met Android en iOS-apps en een desktop-client voorziet de 3CX IP Telefooncentrale ook hierin. Daarbij kan er gebruik gemaakt worden van één nummer, wat wel zo professioneel staat.

Doordat het systeem gebruik maakt van SIP Trunking worden gesprekken over ip getransporteerd wat aanzienlijk de belkosten drukt. Bovendien zijn gesprekken naar kantoor gratis. Beheer van alle aangesloten toestellen kan op afstand, ook het pushen van firmware updates en het installeren van nieuwe software. Mochten er eventueel problemen voorkomen, dan kun je met een druk op de knop de event- en activiteitenlog bekijken.


3CX IP Telefooncentrale

In het kort:

  • Makkelijk in het gebruik
  • Voorgeconfigureerde software
  • Beheer overal en altijd
  • Provider-onafhankelijk

Prijs: vanaf € 250,-
Info: 3cx.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie