'Een prima keuze voor het MKB om overal en altijd te kunnen communiceren'

MKB Proof 2016: Alt-N MDaemon Messaging Server 15

Redactie WINMAG Pro
De beste software voor het MKB: Alt-N MDaemon Messaging Server 15

MKB Proof 2016

MDaemon Messaging Server 15 is een compleet pakket om de communicatie binnen jouw organisatie te verzorgen. De server is zeer gebruiksvriendelijk en het opzetten ervan kost 3 minuten.

Opvallend is de opgeruimde no-nonsense interface met een statusscherm voor aangemaakte accounts, rapportages, je mailservers, uitgebreide reports en eventuele services met submenu’s zoals antivirus-oplossingen of de actieve sessies waarin devices met de mailserver communiceren. Servermanagement kan zowel op locatie als via de gratis Remote Administration, waarmee je vanuit de browser toegang krijgt tot je mailserver.

MDaemon biedt verschillende interessante features voor security en communicatie: bij de MDaemon Messaging Server worden standaard WorldClient Instant Messenger en een agenda geleverd. Meer functies zijn mogelijk, zoals Security Plus en MailStore, een oplossing die 1:1 kopieën maakt van e-mails en deze archiveert.

Voor de mobiele werker: er is een webversie van de mailcomponent en van WorldClient Instant Messenger. De mailserver biedt ook opties voor mobile device management en ActiveSyncondersteuning.

MDaemon focust sterk op security en biedt naast standaard authenticatie en verificatietechnieken een backscatterprotectie die je beschermt tegen vervalste adressen en waarmee je domeinen kunt blokkeren.


Alt-N MDaemon Messaging Server 15

In het kort:

  • Eenvoudig en snel te configureren
  • Uitbreidbaar met verschillende applicaties
  • Extra veel securityfeatures

Prijs: op aanvraag
Info: altn.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie