MKB Proof 2016: Altaro VM Backup

Redactie WINMAG Pro
Altaro VM Backup is software die niet alleen backups verzorgt voor Hyper-V-systemen, maar ook voor VMwaresystemen.

MKB Proof 2016

Management van backups gaat via één gecentraliseerde console voor beide type vm’s, en ook gecentraliseerd management is mogelijk als je je vm’s bij verschillende hosts hebt ondergebracht. Meerdere backups kunnen live simultaan worden uitgevoerd wat zero downtime betekent. 

Er zijn diverse mogelijkheden om backup jobs in te plannen. Via een remote managemen.ool kun je op afstand backups en restores uitvoeren. Altaro biedt verschillende restore-opties, zoals het maken van een backup van een vm die je terug kunt zetten vanuit verschillende tijdspunten. Ook is het mogelijk van meerdere vm’s naar een enkele host te restoren.

Een andere prettige functie is de granular restore op file-niveau. Er is ook volledige Exchange-integratie met betrekking tot backups en restores. Een e-mail terughalen is dus gewoon mogelijk.

Backups kun je lokaal opslaan of op een netwerkopslaglocatie. Onsite-opslag is ook mogelijk middels de cloud voor organisaties. Veiligheid is gegarandeerd, elke backup gebruikt AES-encryptie.


Altaro VM Backup

In het kort:

  • Volledige oplossing voor backups van VMware- en Hyper-V-systemen
  • Geschikt voor elk soort organisatie
  • Flexibel systeem met uiteenlopende functionaliteiten

Prijs: € 325,-
Info: go.altaro.com/nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie