Leer alles wat je kunt leren over jouw e-mails

MKB Proof 2016: ContactMonkey

Redactie WINMAG Pro
Bekijk in je e-mail de gegevens van contacten, al je activiteiten en allerlei informatie over verzonden berichten. Met ContactMonkey maak je optimaal gebruik van jouw e-mail client en voeg je functionaliteiten toe waarvan je niet wist dat je ze mistte.

MKB Proof 2016

ContactMonkey met Salesforceintegratie geeft je alle informatie die je als ondernemer nodig hebt. Je ziet gegevens over je contacten, zoals hun functie binnen een bedrijf, voor welk bedrijf ze werken en wat hun telefoonnummer is. Dit kun je ook meteen bewerken mocht dat nodig zijn. Daarnaast zie je in één oogopslag welke activiteiten er nog open staan, welke er in het verleden plaatsvonden en kun je gemakkelijk informatie over een telefoontje, taak of evenement toevoegen.

Maar de voornaamste functie van ContactMonkey is het volgen van jouw verzonden e-mails en daar valt allerlei informatie uit te halen. Zo kun je van tevoren zien wat voor client jouw contacten gebruiken om je mail te openen en vanaf waar ze dit doen. Maar je ziet ook je laatst verzonden e-mails, wanneer deze geopend werden en hoe vaak, op welk device dit was en op welke links er werd geklikt. Nuttige informatie voor iedere ondernemer.

Alles gebeurt vanuit één scherm en dat werkt fijn. Bovendien kun je ContactMonkey aanpassen naar wens. Zo kun je zelf bepalen wanneer een e-mail een ‘Hot message’ is en deze in je sidebar te zien is. Dit kan bijvoorbeeld wanneer hij meer dan vijf keer geopend is, hij in meer dan drie steden of op meer dan drie devices geopend is. Daarnaast kun je voorkomen dat specifieke e-mailadressen in je sidebar komen door ze eruit te filteren.

Tot slot is het mogelijk om notificaties in te stellen als een e-mail geopend wordt.


ContactMonkey

In het kort: 

  • Besturing met je stem
  • Eenvoudig te installeren
  • Ingebouwde microfoon

Prijs: vanaf € 99,-
Info: contactmonkey.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie