Volledige communicatieoplossing voor het MKB

MKB Proof 2016: dean one

Wat communicatieoplossingen betreft heb je als organisatie volop keuze. Een oplossing voor vaste en mobiele telefonie die volop mogelijkheden biedt om altijd en overal bereikbaar te zijn en tegelijkertijd makkelijk te integreren is, was er echter nog niet. dean one vult dit gat op met een oplossing gericht op het MKB: dean onepro.

MKB Proof 2016

dean one heeft er alles aan gedaan om het de ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Naast de afname van een cloud hosted PBX, kies je in enkele stappen een passende oplossing op maat uit die past binnen jouw organisatie. dean one behoedt je voor ingewikkelde installaties door het aanbieden van zero touch provisioning, wat de installatie en integratie met je infrastructuur praktisch volledig automatiseert. Gebruik je een ondersteunend toestel van Yealink of Polycom, dan is het letterlijk plug and play en hoef je enkel in de dean onepro beheer tool aan te geven welk toestel je wilt aansluiten.

dean onepro is een oplossing die duidelijk gericht is op hoe we tegenwoordig werken. Dat uit zich in vast-mobielintegratie, maar ook in het beheren van de functionaliteiten. Dit kan via de dean onepro beheer tool, maar ook via een app, Dean Remote. Deze app geeft je de mogelijkheid je persoonlijke instellingen naar wens te configureren. Handig als je onderweg bent en gewoon bereikbaar wilt zijn. Je schakelt gesprekken direct door naar je smartphone. Andersom is het mogelijk met de functie kantoor op afstand. Dit is best een indrukwekkende feature, ondanks dat de opzet simpel is. Met deze functie stel je elk toestel in als jouw (tijdelijke) werktoestel. Denk aan je smartphone bijvoorbeeld, of een toestel in een hotelkamer. Bel je vervolgens iemand, dan ziet de ontvanger gewoon het nummer van jouw organisatie in plaats van het nummer waarmee je eigenlijk belt. Een dergelijke routering ziet er professioneel uit en bespaart je tevens kosten aangezien je gewoon via je dean one-account belt.

Met de communicatieoplossing die dean one biedt, haal je in feite een volledige oplossing in huis waarmee communiceren niet alleen pre.ig is dankzij HD-voiceondersteuning - wat de kwaliteit van gesprekken optimaliseert - maar ook dankzij de vele functionaliteiten die je geboden worden. De eindgebruiker staat centraal, wat zich uit in de gemakkelijke installatie en het pre.ige beheer van de functionaliteiten. 


dean one

In het kort:

  • Installatie zonder omkijken
  • Veel functionaliteiten
  • Gericht op moderne ondernemers
  • Prettige beheer, ook via smartphone

Prijs: op aanvraag
Info: ​deanone.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie