HD-audio desktop telefoon

MKB Proof 2016: Gigaset Pro Maxwell 3

De Gigaset Pro Maxwell 3 heeft Maxwell-DNA. En is dus UC&C-compatibel voor maatwerkoplossingen.

MKB Proof 2016

Dit communicatiemiddel past perfect in elk Gigaset pro-netwerk, en kan met steeds meer ITSP‘s en telefoonsystemen van derden naadloos samenwerken. Autoprovisioning maakt installeren van dit toestel in Gigaset Pro-netwerken kinderspel en garandeert stressvrije communicatie met de opkomende UC&Csystemen, nu en in de toekomst.

Maxwell 3 ondersteunt HD-audio voor zowel handsfree telefoneren als met een headset. Dankzij een uitklapbare voet met drie verschillende standen - ongeveer 120-140 graden - en de losse muurbeugel is de Maxwell 3 overal te plaatsen. De Maxwell 3 beschikt over een TFT-kleurendisplay en een navigatietoets voor eenvoudige toegang tot alle instellingen. Het scherm geeft de informatie in hoog contrast weer, waardoor het ook onder een brede hoek goed te lezen is.

De Maxwell 3 ondersteunt meerdere gebruiksprofielen, waardoor het toestel .exibel inzetbaar is binnen elke situatie en in organisaties van diverse groo.es. Hoewel de standaardinstellingen van het toestel voldoen, is de Maxwell 3 ook in te richten naar smaak met custom ringtones per verschillende lijn.

Het telefoneren zelf is trouwens een waar plezier dankzij audio in HD. Het geluid is kraakhelder en klinkt prettig, waarmee de Maxwell 3 zowel een prettige als behoorlijk krachtige allrounder is wanneer je op zoek bent naar een desktoptelefoon van hoge kwaliteit.


Gigaset Pro Maxwell 3

In het kort:

  • Geen omkijken naar installatie
  • Flexibel inzetbaar
  • Goede kwaliteit audio in HD

Prijs: € 159,95 excl. BTW
Info: gigasetpro.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie