Communicatie done right

MKB Proof 2016: Lifesize Cloud

Het aantal UC-oplossingen is inmiddels niet meer op één hand te tellen. Daarom is het juist belangrijk dat je boven de concurrentie uitspringt. Bijvoorbeeld door gebruiksvriendelijkheid te combineren met functionaliteiten zoals Lifesize dat doet.

MKB Proof 2016

Via een uiterst vriendelijke interface kun je meetings opzetten, contacten vinden of toevoegen aan je contactenlijst en een chat starten met een van je contacten. Hier kun je ook aangeven of je al dan niet beschikbaar bent om contact mee op te nemen, een status die je ook bij je contacten ziet. Verder is het mogelijk eerdere meetings terug te kijken. De interface is verder geheel schoongehouden.

Dit betekent dat eigenlijk iedereen uit de voeten kan met het systeem, precies zoals Lifesize het ook heeft bedoeld. Wil je iemand bereiken die ook een Lifesize-account heeft, dan kan dat via een dedicated Lifesize-nummer. Het is echter ook mogelijk om een meeting op te zetten met externen door gebruik te maken van een lokaal inbelnummer en het nummer van diegene die de meeting hee. opgezet als extensie in te toetsen. De kwaliteit in beeld en audio is prima.

Hoewel horten en stoten voor kan komen, merkten we tijdens de communicatie met Lifesize hier niets van. Ook is het trouwens mogelijk te presenteren. Met een druk op de knop verstuur je het beeld van jouw device naar andere deelnemers van de meeting. Deze functie stelt je in staat om op afstand ook samen te werken, informatie met elkaar te delen en ideeën uit te wisselen, simpelweg door te screencasten in een meeting.

Ook de communicatie over verschillende devices gaat prima. Zo is Lifesize Cloud te gebruiken via een dedicated app, verkrijgbaar voor Android en iOS, maar ook met je browser. Je bent dus altijd bereikbaar op het device van jouw keuze. Eventueel hee. Lifesize ook eigen dedicated hardware beschikbaar om je conferencing room mee uit te rusten. Ook werkt Lifesize met ondermeer Skype for Business, Cisco en Polycom.


Lifesize Cloud

In het kort:

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Goede kwaliteit beeld en audio
  • Compatible met veel services en devices

Prijs: op aanvraag
Info: lifesize.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie