Compacte Toshiba voor dagelijks zakelijk gebruik

MKB Proof 2016: Toshiba Satellite PRO A30-C-123

Redactie WINMAG Pro
De nieuwe Toshiba Satellite PRO A30 is voorzien van de zesde generatie Intel Core-processors, tezamen met de nieuwste draadloze docking- en displaytechnologie.

MKB Proof 2016

Om de productiviteit verder te vergroten en mogelijke reflectie te verminderen, is hij uitgerust met een niet-reflecterend scherm voor gebruik buitenshuis en in fel verlichte kantoren. Dat scherm is een 33,8cm groot full hd TFT met ledachtergrondverlichting, IPS technologie en 16:9-formaat.

De laptop heeft een zesde generatie Intel Core i5- 6200U processor aan boord met Intel Turbo Boost Technology 2.0, 8,192 MB en DDR3L RAM (1,600 MHz). Intel HD Graphics 520 zorgt voor de grafische prestaties. De Toshiba Satellite Pro A30-C beschikt over een groot aantal aansluitingen die werken zonder dongles, zoals HDMI, RGB en drie USB 3.0-poorten. De SATELLITE PRO A30 hee. een batterijlevensduur van maximaal tien uur.

Dankzij de geïntegreerde 3D HDD Impact Sensor zijn de gegevens beschermd tegen een eventuele val en de magnesium behuizing kan tegen intensief dagelijks gebruik. Toshiba geeft daar een garantie op, de zogenoemde Reliability Guarantee. Bij een storing wordt hij gratis gerepareerd en krijgt de koper het aankoopbedrag terug. Ook is de laptop onderworpen aan de Highly Accelerated Life Testing (HALT) door TÜV Rheinland, waaruit de stevigheid van de laptop blijkt.

Alle modellen zijn niet alleen ontworpen met het oog op zakelijk gebruik, maar er is ook rekening gehouden met het milieu. De laptop is EPEAT-gecertificeerd en via de ingebouwde Eco Utility kunnen gebruikers zelf invloed uitoefenen op de milieubelasting van hun laptop. IT-beheerders kunnen de instellingen snel en eenvoudig aanpassen om de energie-efficiëntie te verhogen, het energieverbruik te verlagen en de impact van hun bedrijf op het milieu te verminderen.


Toshiba Satellite PRO A30-C-123

In het kort:

  • Compact formaat
  • Degelijk
  • Goede garantie

Prijs: € 699 excl. btw
Info: toshiba.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie