MKB Proof 2016: WePresent 1600

Redactie WINMAG Pro
WePresent is al even aan de weg aan het timmeren met oplossingen om draadloos te presenteren. Of eigenlijk zijn het oplossingen om beeld te tonen.

In die zin zijn de producten van WePresent flexibel inzetbaar. Toch is het vlaggenschip van WePresent, de WePresent 2000, een apparaat met wellicht iets te veel functies voor bepaalde gebruikers. Daarom introduceert het bedrijf nu een WePresent voor educatieve doeleinden.

De WePresent 1600 kent in grote lijnen dezelfde functies als zijn grote broer, de WePresent 2000. Via integratie van het systeem in je netwerk kan iedereen gemakkelijk draadloos presenteren en samenwerken. Wat WePresent erg goed voor elkaar hee. is dat het systeem os-ona.ankelijk is. Of je nu Windows, OSX, iOS of Android gebruikt, draadloze projecties zijn gewoon mogelijk. Tot aan 64 gebruikers kunnen tegelijkertijd verbonden worden met het systeem wat het natuurlijk uitermate geschikt maakt voor educatieve doeleinden of om mee samen te werken.

Ook aan de interactiviteit is gedacht, want met WePresent kun je gewoon gebruik maken van touchscreens om bijvoorbeeld te annoteren. Gebruikers die de presentatie volgen op hun apparaat, kunnen in eigen tempo de presentatie volgen. Zo missen ze nooit belangrijke informatie als een powerpoint te snel gaat.

Interessant is ook de moderatorfunctie. Hiermee wordt één gebruiker toegewezen als leidinggevende aan de presentatie. Dat betekent dat diegene bepaalt welk apparaat op dat moment getoond wordt op het scherm. Zo neemt iedere gebruiker dus actief deel aan de sessie. Het systeem is geschikt voor plekken waar meer presentatieruimtes of klaslokalen voorzien moeten worden van presentatiefuncties, want de prijs ligt lekker laag. Dat kan doordat enkel noodzakelijke functionaliteiten aanwezig zijn.


WePresent 1600

In het kort:

  • OS-onafhankelijk
  • Interessante moderator-functie
  • Lage prijs
     

Prijs: € 630,-
Info: wepresentwifi.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie