Krachtig CRM-pakket

MKB Proof 2017: Act! Premium 19

Redactie WINMAG Pro
Een beetje organisatie kan niet zonder goede CRM-software. Act! is één van de namen die altijd weer positief opvalt dankzij de krachtige features gecombineerd met een zeer aantrekkelijke prijs. Wij gingen aan de slag met versie 19.

Met Act! registreer, inventariseer en manage je jouw klantendatabases op een manier die jij wilt. De krachtigste features die Act! altijd van alle andere CRM-pakketten onderscheidde zijn de verregaande aanpassingen die je kan doen aan de interface. Ondanks dat is de software niet complex.

Integratie

Wat interessant is, is de mogelijkheid van integratie met oplossingen van derde partijen. Zo werkt het ACT! naadloos samen met het Office-pakket van Microsoft, mailchimp en Dropbox.

Van prospect naar sale

Het bijhouden van informatie van klanten en communicatie is één ding, hier resultaten uit halen is weer iets anders. Voor dat laatste heeft Act! een uitgebreide set aan analyse-tools ingebouwd. Zo is de voortgang van medewerkers en teams te visualiseren en kunnen gebruikers rapportages aanmaken van verstuurde mailingen. Ook wordt je vanaf een eerste contact met een (toekomstige) klant aangemoedigd om hier notities over te maken en als vanzelf een proces aanlegt waarbinnen je herinneringen aan klantcontact goed bijhoudt. Dit maakt Act! software die je significant kans geeft op een gegarandeerde sale.

Prijs: vanaf € 20,- per maand
Info: tendenz.nl

+ Naar wens aan te passen
+ Aantrekkelijk geprijsd
+ Uitgebreide analyse-tools

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie