Krachtig met een strak design

MKB Proof 2017: ASUS VivoBook Pro 15

Redactie WINMAG Pro
Wat nieuwe hardware betreft zit je bij ASUS dit jaar goed. Over hun gehele hardwareportfolio introduceren ze refreshes of nieuwe modellen. Ook de VivoBook-lijn is voorzien van een nieuw topmodel, de ASUS VivoBook Pro 15.

De notebook is naar wens te configureren met een Core i5- of Core i7-CPU. Ook het display komt in twee smaken, met zowel een model met een full HD-resolutie als een model met een 4K-resolutie. Eventueel is een touchscreen een optie.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit een HDD vanaf 500GB tot 2TB of een SSD van 128GB tot 512GB. Met betrekking tot poorten is de VivoBook Pro goed voorzien, want je vindt onder meer een VGA-poort, een USB 3.0-poort, een USB-C poort, twee USB 2.0-poorten, een HDMI-poort en een SD-kaartlezer op het device.

Behoorlijk goed uitgerust dus qua specificaties, maar dat uit zich verrassend genoeg niet in een bulky notebook. Integendeel, het is een strak uitziende notebook die slechts 19,2mm dik is. Wel heeft het systeem redelijk flinke schermranden, maar dat is iets waar je niet over kunt vallen met dergelijke specificaties.

Prijs: op aanvraag
Info: asus.com/nl

+ Krachtige specificaties
+ Verkrijgbaar in diverse confi guraties
+ Strak design

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie