Een win-winsituatie voor iedereen

MKB Proof 2017: Exact Finance

Redactie WINMAG Pro
'Exact Finance helpt ondernemers hun financiële zaken nog beter te doen zonder alle rompslomp eromheen. Op die manier kan men zich volop focussen op het groeien met de onderneming', zo vertellen Mark van Asten, Fintech Leader bij Exact en Sergio Torres, CEO van Sparkholder, ons.

De USP's van Exact Finance spreken tot de verbeelding. Binnen 1 minuut weet de klant of een bedrijfsfinanciering mogelijk is, het platform is gekoppeld met de Exact Online financiële administratie, de gebruiker kan direct financiering aanvragen of hulp inschakelen van accountant, adviseur of boekhouder.

De financieringscheck en - aanvraag zijn ook nog eens kosteloos. Banken, leasemaatschappijen, crowdfunders en andere investeerders en financiers. Allemaal werken ze samen met Exact Finance.

Sergio: 'Alle mogelijke financieringsvormen moeten achter het systeem zitten. En er moet een stukje concurrentie zijn tussen die partijen zodat het aanbod altijd zo scherp mogelijk is. Dat wil overigens niet zeggen dat er honderden partijen achter moeten zitten. De balans moet de juiste zijn, een win-winsituatie voor iedereen.'

Prijs: n.v.t.
Info: finance.exact.com

+ Check je kredietwaardigheid binnen 1 minuut
+ Gekoppeld met Exact Online financiële administratie
+ Financieringscheck en -aanvraag is kosteloos

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie