Design en functionaliteit in één

MKB Proof 2017: iPhone 7 Plus

Volgens Apple is de iPhone 7 de beste iPhone ooit. De iPhone 7 Plus lijkt weinig te vernieuwen, maar laat Apple-liefhebbers toch weer watertanden.

Niet gek ook, want naast design kent de smartphone toch genoeg vernieuwingen om interessant te zijn voor doorgewinterde Apple-fans. Zo is het toestel waterdicht: een primeur voor Apple. Dit betekent dat je iPhone niet stuk gaat als je ‘m per ongeluk in de gootsteen laat vallen. Ook is de iPhone 7 Plus stofdicht. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen zand in de telefoon kan komen. De hardware is daardoor beter beschermd en kun je je smartphone overal veilig gebruiken.

Het toestel draait op de A10 Fusion-processor, een ijzersterk stel hersens dat Apple zelf ontwikkelde. Apple deed altijd al moeite om hard- en software op elkaar af te stemmen en dat is te merken, want je schakelt razendsnel tussen apps en opstarttijd is er praktisch niet meer bij. Ook nieuw zijn de stereoluidsprekers in het toestel, fijn wanneer je veel media via je iPhone consumeert. De drukgevoelige home-knop geeft je haptic feedback, waardoor deze meerwaarde krijgt in combinatie met apps.

Het instapmodel heeft 32GB opslaggeheugen, terwijl voorgangers slechts 16GB opslagcapaciteit hebben. Modellen van 128 of 256GB zijn ook verkrijgbaar, maar deze drijven de prijs uiteraard wel op. De iPhone 7 Plus heeft aan de achterkant niet één, maar twee camera’s. Deze maken allebei foto’s in 12 megapixel. Hét voordeel van deze dubbele camera is dat je zowel digitaal als optisch kunt zoomen, iets dat zijn voorganger niet kan.

Prijs: vanaf € 909,-
Info: apple.com

+ Water- en stofdicht
+ Meer opslag instapmodel
+ Betere foto’s dankzij dubbele camera

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie