MKB Proof 2017: Konftel Ego

Wanneer je met meerdere personen vergadert over een afstand dan biedt een speakerphone uitkomst. Dat kan nogal eens ongemak opleveren omdat je met elkaar rond een relatief kleine speaker zit. Met de Konftel Ego is dat geen probleem meer.

Het zeshoekige apparaat biedt kristalhelder geluid dankzij geïntegreerde OmniSound-audiotechnologie. Dit zorgt voor 360-graden audio-pick-up in HD-kwaliteit waarbij echo’s en ruis onderdrukt worden.

Belangrijker is echter de mogelijkheid om ook in beweging te blijven, praten en continu hoorbaar te blijven. Hiermee is de speakerphone een perfecte oplossing wanneer je over afstand een presentatie wilt geven.

De Konftel Ego kent volledige integratie met Skype for Business en Konftel heeft nauw samengewerkt met Microsoft om te voldoen aan de benodigde richtlijnen en dat is te merken, want opname binnen je netwerk gaat naadloos. Ook wanneer je andere oplossingen gebruikt is het apparaat gewoon te gebruiken.

Bluetooth-pairing gaat gemakkelijk via NFC, desnoods kun je er ook een headset op aansluiten als je dat wilt. De speakerphone kent een ingebouwde batterij waarmee het een volledig draadloze oplossing is. De batterij zelf gaat twaalf uur mee en laad je op via USB. Prettig is het LCD-scherm waarmee je in één oogopslag ziet welke functie op dat moment actief is.
 


Konftel Ego 

Prijs: €139,-
Info: konftel.com

+ Goede OmniSound-technologie
+ Volledige integratie met Skype for Business
+ Prettig LCD-display

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie