Beschikbaarheid op de eerste plek

MKB Proof 2017: Speakup

Bereikbaar vs. beschikbaar - voor de Twittergeneratie: #nuevenniet. Speakup wijst ons er op dat je niet altijd beschikbaar kunt of wilt zijn.

Want, wat als je in een vergadering zit, op vakantie bent, je kids aandacht verdienen of als je na een dag hard werken een afspraak met de partner van jouw keus gepland heb? Wij vinden daar wat van, namelijk dat je dan #nuevenniet beschikbaar moet kunnen zijn en dat ieder individu in een 24/7 maatschappij dit zelf moet kunnen bepalen. Weg met die technostress, pak je controle terug over je beschikbaarheid én bereikbaarheid.

Werktijd is volgens Giuseppe Levatino, commercieel manager bij Speakup, werktijd en privétijd moet privétijd kunnen zijn. 'En dat is een welkom beleid, daar mag best een scheiding tussen zitten. Aan de andere kant heeft een werkgever altijd te maken met de klant die tevreden moet zijn en blijven. Jouw klant wil graag direct iemand spreken die zijn of haar vraag beantwoord of een boodschap noteert, zodat er snel kan worden teruggebeld waarmee de klant geholpen is. Zorg er daarom voor dat er altijd iemand beschikbaar is.

Speakup ziet hierin geen probleem. Giuseppe: 'Faciliteer jezelf en je medewerkers hierin, want niemand kan 24/7 voor iedereen beschikbaar zijn. Zakelijk niet, privé niet en ook niet in het grijze gebied tussen beide rollen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar er wordt gewoon nog te weinig over nagedacht. Laat de techniek – in jouw voordeel - voor je werken. Op kantoor, onderweg en privé.'

Prijs: n.v.t.
Info: speakup.nl

+ Weg met die technostress
+ Hulp bij beschikbaar vs. bereikbaar zijn
+ De juiste telecommunicatieoplossing voor zakelijk Nederland

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie