Ultradunne zakelijke 2-in-1-laptop

MKB Proof 2017: Toshiba Portégé X20W-D

Redactie WINMAG Pro
In de huiskamer zijn er genoeg 2-in-1-laptops te vinden, maar op het werk worden deze hybride laptops nauwelijks nog gebruikt. Dat is zonde, vindt Toshiba. Daarom wil het bedrijf ondernemers ook uitgebreid kennis laten maken met de 2-in-1-ervaring middels de Portégé X20W-D.

Volgens Toshiba is de Portégé X20W-D wellicht de lichtste en dunste business 2-in-1-laptop ter wereld met U-series Intel Core-processors. Een stap beter dan de Y-processors die men vaak kan vinden in dunne 2-in-1-devices. De X20W-D is daarom compromisloos.

Het apparaat beschikt naast een zevende generatie Intel Core-processor (U-serie) ook over 360-gradenscharnieren waarmee het scherm kan worden omgedraaid en de laptop verandert in een tablet. Daarom maakt het niet uit hoe je wilt werken, de Portégé X20 is voor elke taak in te zetten.

De accu gaat maximaal 16 uur mee en dankzij fast charging-technologie laadt de accu in een half uur op voor vier uur extra werktijd. Op die manier is de laptop altijd overal mee naar toe te nemen en hoef je nooit bang te zijn om zonder stroom te komen zitten. De Portégé is bovendien uitgerust met een speciaal Hybrid Air Cooling System waarmee Toshiba zelfs in de meest veeleisende omstandigheden en temperaturen een optimale werking garandeert.

Naast functionaliteit heeft Toshiba uiteraard ook aan de nodige security gedacht. Zakelijke gebruikers hechten terecht veel waarde aan security en Toshiba komt hen hierin ruim tegemoet. Zo is de SecurePad voorzien van een vingerafdruklezer en heeft het apparaat een IR-camera voor gezichtsverificatie en wordt ook Windows Hello en Intel Authenticate ondersteund. Zowel de BIOS als de hardware zijn ontwikkeld door Toshiba, wat het beveiligingsrisico van bemoeienis door derden wegneemt. Ook is Trusted Platform Module 2.0 aan boord, voor betere encryptie en veilige aanmeldopties.

De laptop is uit te breiden met een thunderbolt 3 Dock die de beschikking geeft over een volledige reeks poorten, waaronder USB-C, HDMI, DisplayPort, VGA en LAN. De reislustige ondernemer kan gebruik maken van het USB-C Travel Dock met HDMI, VGA, LAN en USB 3.0.

Prijs: € 1499,-
Info: toshiba.nl

+ Accu gaat lang mee
+ Convertibe-functie is erg prettig
+ Veel security-features

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie