MKB Proof 2017: VCK Travel

Redactie WINMAG Pro
Veel ondernemers zijn regelmatig op reis voor de zaak. Dan is het wel zo fijn dat je precies in de gaten hebt wat en hoeveel je uitgeeft en wanneer.

Op dat moment wil je niet dat je omkomt in de bonnetjes en facturen, maar heb je graag alles overzichtelijk en digitaal op orde. Dan biedt VCK Travel een oplossing in de vorm van de Analytics-rapportagetool. Met een paar klikken heeft de zakelijk reiziger inzicht in al zijn of haar reisuitgaven. Analytics zet grote hoeveelheden data om in eenvoudige tabellen en diagrammen, die direct vertaald kunnen worden naar jouw reisbeleid.

Gerealiseerde en gemiste besparingen

Naast inzage in de reisuitgaven per gewenste parameter, toont Analytics ook de gerealiseerde én gemiste besparingen. Met data die real-time wordt bijgewerkt kun je tijdig beslissingen maken, en brengt je je MIS-rapportage naar een hoger niveau. Ook hoef je je met Analytics geen zorgen te maken over de veiligheid van de gegevens. Het rapportagesysteem is in eigen beheer ontwikkeld door VCK Travel, draait op Nederlandse servers en voldoet aan de strikte regelgeving met betrekking tot databeveiliging en privacy.

Tripdrive

Met Tripdrive zijn losse reisonderdelen, e-mails en documentatie verleden tijd. Tripdrive maakt het mogelijk de gehele zakelijke trip, van aanvragen tot boeken en het beheren van boekingen, samen te brengen binnen één platform.

Partijen die betrokken zijn bij een zakenreis: zoals de Travel Manager of zakenreiziger, hebben toegang tot verschillende functionaliteiten. Zelfs aspecten die niet bij VCK Travel geboekt zijn, kunnen gemakkelijk in het systeem worden opgeslagen. Denk dan niet alleen aan de reisreserveringen, maar ook aan praktische zaken zoals een congreskaart of presentatie. Tripdrive voegt deze gemakkelijk toe aan een specifieke trip. Zo heb je altijd een actueel overzicht van huidige en toekomstige reizen én heb je alle bijkomende zaken bij de hand.

Ga voor meer informatie naar vcktravel.nl/analytics en tripdrive.com.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie