Veelzijdige communicatie-oplossing van Voiceworks

MKB Proof 2017: Voiceworks Managed Voice 3

Kiezen voor een geschikte communicatieoplossing voor je organisatie kan lastig zijn. Biedt een dienst wel de mogelijkheden die je nodig hebt om goed te kunnen werken? Voiceworks maakt het kiezen makkelijk met hun vernieuwde Managed Voice-oplossing.

Managed Voice, de communicatieoplossing van Voiceworks is volledig vernieuwd. Via het nieuwe platform heeft een organisatie de mogelijkheid om op allerlei manieren contact te leggen met collega's en werknemers, waarbij je de regie over je persoonlijke bereikbaarheid in eigen handen houdt.

Met Managed Voice van Voiceworks haal je alle voordelen van een professionele PBX in huis waarmee je naar het beheer geen omkijken hebt. Managed Voice is inmiddels bij versie 3 aanbeland. Als gebruiker krijg je een breed palet aan nieuwe functionaliteiten, naast de welbekende features uit de huidige hosted oplossing. Zo is de bereikbaarheidsapplicatie Reach, waarmee je je persoonlijke bereikbaarheid tot in detail instelt, in de nieuwe versie beschikbaar voor zowel vaste als mobiele gesprekken. Met de innovatieve desktop applicatie kunnen inkomende gesprekken worden herkend, actieve gesprekken met de Call Control functionaliteit worden beheerd en is direct het beschikbaarheidsoverzicht van collega’s binnen de organisatie te overzien.

Het unieke aan de oplossing is dat de audio nog steeds via een deskphone of mobiel toestel kan lopen, of uiteraard via de UC-applicatie. Andere nieuwe handige features zijn bijvoorbeeld één voicemailbox voor zowel vast als mobiel en de terugbelfunctionaliteit zodat je automatisch wordt teruggebeld wanneer je collega uit gesprek is. Managed Voice 3 biedt gebruikers de mogelijkheid om naadloos en probleemloos te schakelen tussen vaste-, mobiele- en videocommunicatie. Dit gebeurt allemaal binnen één oplossing, dus is er ook slechts één platform noodzakelijk om deze diensten te laten draaien. Je hebt dus geen verschillende applicaties meer nodig om op diverse manieren contact te leggen, wat uiteraard scheelt in kosten en licentiebeheer.

Prijs: op aanvraag
Info: voiceworks.com

+ Veelzijdige communicatieoplossing
+ Manage je persoonlijke bereikbaarheid tot in detail
+ Naadloos schakelen tussen vaste-, mobiele- en videocommunicatie

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie