Norman Safeground overgenomen door AVG Technologies

Joni
AVG Technologies neemt Norman Safeground over om cloud-based, cross-platform diensten uit te breiden naar zakelijke klanten en om nieuwe consumentenproducten in de regio te introduceren.

Uitbreiden Europese footprint

De overname zal helpen bij het uitbreiden van AVG’s bestaande Europese footprint in de regio’s die ondersteund worden door het in Noorwegen gevestigde internationale IT security bedrijf Norman Safeground. Zo kan het bedrijf klanten voorzien van een grotere productkeuze en verbeterde ondersteunende diensten. Norman Safeground heeft kantoren en gebruikers in de regio’s DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), Benelux en in Scandinavië. Dit is waar de belangrijkste groeimarkten voor AVG zich bevinden.

AVG Technologies

AVG is een online beveiligingsbedrijf dat software en diensten levert voor het beveiligen van apparaten, gegevens en mensen. AVG heeft meer dan 188 miljoen actieve gebruikers die de producten en diensten van het bedrijf gebruiken voor internetbeveiliging, de optimalisatie van de prestaties en de bescherming van de persoonlijke privacy en identiteit.