OKI MC800-serie

Redactie WINMAG Pro
Een goede document management oplossing is noodzakelijk om de documentstroom binnen jouw organisatie op orde te houden. Hiervoor zijn echter functionaliteiten vereist die tot nu toe alleen waren weggelegd voor grote organisaties en corporate omgevingen. De MC800-serie van OKI geeft iedere organisatie deze functionaliteit, van enterprise tot het midden- en kleinbedrijf.

De MC800-serie bestaat uit twee flexibele multifunctionals (mfp's), die beide in drie verschillende versies beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat de mfp's inzetbaar zijn binnen iedere situatie en voor elke organisatie geschikt zijn om de documentstroom op orde te houden. De MC853 is een mfp waarvan de gebruikersinterface volledig aan te passen is aan de wensen binnen jouw organisatie. Naast de standaard netwerken duplexfuncties beschikt de MC853dn over zeer uitgebreide scanfunctionaliteiten die organisaties in staat stellen de documentstroom te optimaliseren en daardoor kosten te reduceren. De MC853dnct heeft daarbovenop een kabinet en een tweede tray, terwijl de MC853dnv met een derde en vierde tray komt.

Met een printsnelheid van 23ppm in kleur en mono (A4-formaat), kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten is deze mfp prima geschikt voor elke werkgroep die behoefte heeft aan een flexibele documentoplossing. Wanneer je behoefte hebt aan snelheid, dan is de MC873 een goede keuze voor jouw organisatie. Net als de MC853 komt deze mfp in drie varianten: de zeer compacte MC873dn voor kleinere werkgroepen, de MC873dnct met een kabinet en een tweede tray en de MC873dnv met nog een derde en vierde tray erbij. De snelheid ligt met 35ppm A4- formaat in kleur en mono behoorlijk hoog. Bovendien is de startsnelheid tot de eerste print en kopie zeer snel, respectievelijk 9,5 en 11,5 seconden.

Ondanks de ruime functionaliteiten die de mfp's hebben, is er zoveel mogelijk gedacht aan duurzaamheid. Zo maken de mfp's volledig gebruik van led's die energie besparen. Ook wordt er toner bespaard met de Toner Save-functie en wordt er standaard gebruikgemaakt van duplex printen, -kopiƫren en -faxen.

Prijs: op aanvraag
Info: oki.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie