WINMAG Pro Magazine 5.2016

Out now: de MKB Best Choice Awards en meer in WINMAG Pro 5.2016

Redactie WINMAG Pro
De vijfde editie van WINMAG Pro Magazine is een feit. Dit nummer staat in het teken van de MKB Best Choice Awards naast natuurlijk de nodige reviews, interviews, achtergrondartikelen en gastexperts!

WINMAG Pro 5.2016MKB Best Choice Awards

Jaarlijks reikt WINMAG Pro de MKB Best Choice Awards uit aan de beste en nuttigste oplossingen en diensten waar je als organisatie kunt investeren. Dit jaar is dat niet anders, dus vind je in deze editie alle awards op het gebied van hardware, software, storage, document solutions, unified communications, cloud & hosting en security.

Speakup gaat in 2017 ook voor verandering

2016 voor Speakup? Commercieel manager Giuseppe Levatino kijkt terug op een bewogen, bevlogen en positief jaar. 'We hebben weinig reden tot klagen. Speakup is goed op weg in een veranderende wereld waarbinnen het aankomt op bereikbaarheid en effectieve communicatie.

Zyxel Nebula: op ruimtereis met Zyxel naar de cloud

Het leveren van netwerkoplossingen voor het MKB en ruimtereizen hebben veel gemeen. Beide hangen af van technologie. En beide kunnen alleen slagen na jarenlange ervaring te hebben opgebouwd (of door slim bietsen en roven). En allebei zijn het werk van deskundigen.

Google Maps is meer dan de kortste route van A naar B

Het opzoeken van een locatie of het plannen van een route; iedereen heeft weleens gebruikgemaakt van Google Maps. Maar Maps biedt veel meer mogelijkheden dan ‘alleen maar’ de snelste route van A naar B geven. Daarom: vijf handige features en tips op een rijtje.

Review: NFON, communicatie als oplossing

Kwaliteit van communicatie hangt veelal af van de oplossing die je gebruikt. De meeste oplossingen zijn helaas gewoon producten die weer hun eigen problemen mee brengen. NFON streeft er naar wél op te lossen en doet dat met verve.

Big Data en de oude Grieken

Hoewel de aanduiding Big Data een moderne is, ligt de oorsprong van het fenomeen heel wat eeuwen geleden. De oude Grieken spraken rond 300 voor Christus al over gigantische dataopslag. Wat kunnen zij ons erover leren?

Boordevol previews, reviews en praktijktesten

Zoals elke editie bespreken we weer een veelvoud aan apparatuur. Zo gingen we aan de slag met de Philips Brilliance 258B-monitor, voelden we de Wacom DTK-1651 secure signage-tablet aan de tand en legden we de Synology DS216+II het vuur aan de schenen.

Meer WINMAG Pro?

Geïnteresseerd in deze of oudere edities? Neem dan een abonnement op WINMAG Pro, bestel hem online of koop hem in de winkel!

Uiteraard zijn we ook volop online te vinden! Bezoek ons op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie