SEOshop

Redactie WINMAG Pro
Wat ooit begon met een succesvolle internationale webwinkel van Ruud Stelder en Dennis Cuijpers werd uiteindelijk een van de snelstgroeiende e-commerce platforms van Europa.

Grote namen in het portfolio van SEOshop zijn Philips, Van Gogh Museum, dance4life en Pearl Music, maar ook minder bekende namen maken gebruik van SEOshop. In minder dan een jaar groeide het bedrijf uit van vijftien werknemers naar vijftig. SEOshop is een zelfontwikkeld SaaS-platform waarmee webwinkeliers zelf een webshop kunnen beginnen. Terwijl de webwinkelier zich richt op de verkoop van zijn product, houdt SEOshop zich bezig met de ontwikkeling, het onderhoud en de ondersteuning. Webwinkeliers betalen een vast bedrag per maand, waarin ook hosting is inbegrepen. Verbeteringen worden doorgevoerd terwijl de webwinkelier hier niets voor hoeft te doen.

Het platform wordt daarnaast centraal beheerd, waardoor een update direct bij alle klanten kan worden doorgevoerd. SEOshop telt meer dan honderdvijftig integraties met verschillende betaalproviders, verzendpartijen en marketingtools. Er is een uitgebreid order- en retourensysteem en het design kan volledig naar wens worden aangepast, dankzij de Template Editor die toegang geeft tot de HTML- en CSS- bestanden.

Bovendien kan de webshop worden aangeboden in maar liefst veertien talen en ondersteunt het alle internationale valuta. Tenslotte kunnen producten via een mobiele webshop en/of Facebook shop worden verkocht. SEOshop is wat ons betreft een goede keuze voor de ambitieuze webwinkelier. Het backoffice is zeer gebruiksvriendelijk en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid te noemen. Zeker voor internationale webwinkeliers biedt SEOshop veel mogelijkheden.

Prijs: v.a. € 39,- p.m.
Info: www.seoshop.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie