T-Mobile compenseert mobiel breedbandgebruikers

raymond
T-Mobile gaat gebruikers van haar 3G-netwerk compenseren voor de trage verbindingen door overcapaciteit. Dat maakte de telecomprovider vandaag bekend.

Uiterlijk eind deze maand krijgen klanten te horen of ze in aanmerking komen voor een compensatieregeling. De provider gaat daarbij niet in op collectieve claims van organisaties die zeggen op te komen voor groepen klanten.

Het netwerk van T-Mobile raakte afgelopen tijd zwaar overbelast, mede dankzij de grote populariteit van de iPhone. Het bedrijf zegt de komende tijd te gaan investeren in nieuwe infrastructuur, om te kunnen voldoen aan de vraag naar datacapaciteit.

Volgens T-Mobile zijn er momenteel al succesvol maatregelen genomen om de problemen het hoofd te bieden. In een fors deel van het land zou de capaciteit inmiddels zijn verdubbeld.afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond