T-Mobile verlaagt roamingtarieven, introduceert Travel & Surf

raymond
Bellen en vooral internetten in het buitenland kan behoorlijk in de papieren lopen. Maar daar is recentelijk wat aan gedaan; telecomproviders hebben onder druk van de EU hun tarieven verlaagd. T-Mobile is de laatste provider die zijn tarieven naar beneden heeft bijgesteld.

Vanaf 1 juli gelden ook voor T-Mobile lagere tarieven voor bellen, sms'en en internetten over de grens. Bovendien komt de telecomprovider met het prepaidsysteem 'Travel & Surf'. Via passen voor binnen en buiten de EU reken je van tevoren een gelimiteerde hoeveelheid data af.

T-Mobile hanteert verschillende prijzen voor verschillende 'zones'. Zone 1 is het goedkoopst en omvat de EU, Zwitserland, Noorwegen en Ijsland. Zone 2 bevat Canada, VS, Australië, Turkije en Marokko. De rest van de wereld is zone 3.

Een dagpas van 5 MB kost binnen 'zone 1' 1,95 euro. Een weekpas kost 14,95 euro, hiermee kun je onbeperkt internetten. Na 100 MB gaat  de snelheid wel omlaag naar 64Kbps. Buiten zone 1 kun je alleen een dagpas van 2 MB of weekpassen van 10 MB krijgen.

De passen zijn verkrijgbaar via de klantenservice van T-Mobile.

Ook past T-Mobile de beltarieven aan. De kosten per minuut in zone 1 zakt van 46 cent naar 42 cent. Word je gebeld, dan betaal je per minuut voortaan 13 cent in plaats van 18 cent.

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond