Toshiba Portégé Z20t

Redactie WINMAG Pro
Hoewel de Z20t van Toshiba in eerste instantie aandoet als een laptop met een strak en eenvoudig uiterlijk, is het zoveel meer dan dat.

Dankzij het afneembare toetsenbord is het ook een mooi, zakelijk tablet. Bovendien kun je hem aansluiten op een beeldscherm met een microhdmi- kabel en heb je beschikking over diverse usb-poorten, een usb 2.0-poort en twee usb 3.0-poorten, plus een lan-poort en een vga-poort.

De Z20t is ideaal voor de ondernemer die veel onderweg is. Naast dat het apparaat erg slank is, heeft het een accuduur om 'u' tegen te zeggen. Dankzij de superzuinige Intel Core M chip gaat de batterij tot wel zeventien uur mee, zonder dat je iets aan performance inlevert. De chips zorgen bovendien voor weinig hitte en de ssd maakt het device dunner dan je van de meeste hybrides gewend bent. Prettig is ook dat het apparaat weinig lawaai maakt vanwege het ontbreken van ventilatoren. Met het matte scherm is in het volle licht werken geen enkel probleem en dankzij de ingebouwde 4G-module ben je altijd online met een snelle verbinding. Het 12.5- inch full hd touchscreen is groot genoeg om heerlijk op te kunnen werken en het bij behorende toetsenbord is precies wat je van een keyboard op een laptop verwacht, inclusief trackpad. Bovendien klik je het toetsenbord met gemak aan de onderkant van de tablet vast met het locking-systeem, waardoor deze er ook niet per ongeluk vanaf valt.

Op je werkplek maak je van de Portégé Z20t een prima pc. Sluit het toetsenbord aan, maak gebruik van het internet via de netwerkpoort of wifi en sluit een groter beeldscherm aan met de hdmi-aansluiting. Het verschil met een desktop merk je niet, want zoals eerder gezegd: dit apparaat is erg krachtig. Je kunt met gemak multitasken, zonder dat de hybride trager wordt. Wat opslag betreft heb je de keuze uit een model met 128 of 256 GB aan ssd-opslag en qua intern geheugen kun je kiezen uit 4 of 8 GB.

Prijs: vanaf € 1399,-
Info: toshiba.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie