Wat heeft Apple in de planning voor Black Friday?

Peter Güldenpfennig
Apple heeft haar homepage een tijdelijke update gegeven ter ere van aanstaande vrijdag. Dan is het Black Friday en hiervoor heeft het bedrijf iets in de steigers staan.

Dit is redelijk uniek te noemen. Slechts een enkele maal deed Apple mee aan de Black Friday-hausse. Wat het bedrijf precies gaat doen wordt niet bekend gemaakt, maar naar alle verwachtingen betreft het kortingen op Apple-producten, iets wat Black Friday-eigen is.

Apple en Black Friday

Op de afbeelding op de website van Apple zien we een Apple Watch met daarop de datum van aanstaande vrijdag. Verder valt er te lezen: ‘Was het maar vast vrijdag. Ons eendaagse shoppingevent is begonnen voor je ’t weet. Kom vrijdag terug en vind voor iedereen het perfecte cadeau.’ Dat lijkt er naar te hinten dat het vooral een online-aangelegenheid is, maar wellicht zullen de winkels van Apple ook kortingen aanbieden.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Peter Güldenpfennig is vaste redacteur voor WINMAG Pro. Hij schrijft nieuws, analyses en achtergrondverhalen over mobility, gadgets, internet en software. Zijn interesses liggen bij sociaal-culturele aspecten van ICT in het algemeen, en gaming in het bijzonder.

Bekijk alle artikelen van Peter