WINMAG Pro 1.2012: Bouw je eigen cloud + Alles voor kantoor

raymond
Je wilt je eigen cloudomgeving opzetten, maar weet niet precies hoe of waar te beginnen? Wij helpen je in WINMAG Pro 1.2012 uitgebreid op weg. Ook praten we je in de special 'Alles voor kantoor' bij over de belangrijkste ontwikkelingen rondom zakelijke hardware.

Special: Je eigen cloud

Bent je terughoudend om met je bedrijfsgegevens naar een publieke cloud te gaan? Een private cloud is dan misschien een mooie eerste stap. Maar wat komt daarbij kijken? Waar moet je rekening mee houden? En wie bouwt eigenlijk die cloud? In deze editie vertellen we je waar je op moet letten.

Special: Alles voor kantoor

Het nieuwe jaar is weer volop van start gegaan. Een goed moment om de hardware binnen je (thuis)kantoor eens onder de loep te nemen. Wat kan efficiënter en wat is toe aan vervanging? Per hardwarecategorie vertellen we waar je op moet letten en praten we je bij over de huidige technologische stand van zaken. Aan bod komen onder andere printers, monitoren, firewalls, laptops en desktops.

Preview: Windows 8

De nieuwe versie van Windows moet volgens Microsoft het mobiele platform en de desktop dichter bij elkaar brengen. Wij bekeken de bèta-versie van de software uit Redmond en leiden je in een visuele toer langs alle vernieuwingen.

Special: Het Nieuwe Presenteren

PowerPoint kennen we nu wel. Geef je pitch of demo extra overtuigingskracht met een originele presentatie. We bekijken een aantal oplossingen .

Managed security services

De cloud is voor velen een beveiligingsnachtmerrie. Toch kunnen clouddiensten ook helpen de beveiliging van de ict-infrastructuur juist te verbeteren. Een toenemend aantal bedrijven biedt beveiliging als dienst, via de cloud.

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond