WINMAG Pro 2.2012: Alles over voip + Alles voor kantoor deel 2

Redactie WINMAG Pro
Je wilt graag de overstap maken naar voip. Waar moet je op letten en wat zijn de verschillende mogelijkheden? Wij helpen je in WINMAG Pro 2.2012 uitgebreid op weg. In het tweede deel van ons artikel ‘Alles voor kantoor’ geven we je een aantal concrete tips voor aanschaf van diverse apparatuur en voorzieningen.

Special: Voip in het mkb

Als mkb'er heb je grofweg twee keuzes als het gaat om voip: zelf een pbx-server neerzetten en onderhouden of een voipserver huren bij een provider. Wat zijn de voor- en nadelen van beide varianten? Ook kijken we naar de integratie van smartphones in je voipomgeving.

Special: Videoconferencing

Een vergadering per onlinevideo kan bedrijven veel kilometers en werkuren besparen. Vergaderingen schijnen ook efficiënter te zijn en korter te duren als het via een videoverbinding gaat. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Review: De nieuwe iPad

Apple noemt zijn nieuwste tablet namelijk niet iPad 3, maar simpelweg iPad of 'de nieuwe iPad'. Is deze keuze een voorbode voor een beperkt aantal vernieuwingen?

Met twintig man veilig werken

Dat je je IT-omgeving goed moet beschermen en beveiligen, is geen nieuws. Maar welke reële dreigingen zijn er anno 2012, en hoe zorg je op een slimme en kostenefficiënte manier voor een goede bescherming van je computers en mobiele apparaten?

Privacy & de cloud

Steeds vaker worden gegevens in de cloud opgeslagen. Dat biedt allerlei voordelen, maar waar is deze cloud eigenlijk gestald en welke privacywetten zijn daar van kracht?

WINMAG Pro2.2012

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie