WINMAG Pro is mediapartner van Infosecurity 2014

raymond
De Infosecurity is de grootste beurs van de Benelux op het gebied van informatiebeveiliging. De Nederlandse editie valt dit jaar wederom samen met de Storage Expo en het Tooling Event. WINMAG Pro is ook dit jaar mediapartner van deze beurzen.

Jaarbeurs Utrecht is 29 en 30 oktober weer de 'playground' van alles wat met IT-security, systeembeheer en storage te maken heeft. Wij doen live verslag vanaf de beursvloer van de lezingen en stands. In de editie voorafgaand het evenement, de editie die ook in de media corner te vinden is, geven we een uitgebreide vooruitblik op wat je kunt verwachten en schetsen we de nieuwe trends en ontwikkelingen. Ook plaatsen we een plattegrond van de beursvloer.

Online

Ook voorafgaand het evenement besteden we de nodige aandacht aan de beurzen en zullen we standhouders uitlichten, ontwikkelingen schetsen en (potentiƫle) beursbezoekers informeren met vooruitblikken.

Heb jij alvast tips voor de redactie of heb je een eigenwijze kijk op het fenomeen beveiliging, laat het ons weten!

Zien we jou dit jaar op de Infosecurity?

afbeelding van raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web:

Momenteel is hij werkzaam als manager contentmarketing bij NoX PR & Content.

Bekijk alle artikelen van Raymond