ZyXEL presenteert NWA3000-N access points

steven
ZyXEL Communications heeft vandaag zijn productreeks WLAN Business Access Point uitgebreid met de zakelijke NWA3000-N-serie. De nieuwe access points zijn volgens de fabrikant uitgerust met uiterst geavanceerde 802.11n wlan-technologie en hybride functies die speciaal door ZyXEL zijn ontwikkeld.

De apparaten zijn uitgerust met een speciale hybride functie die drie modi combineert. Daarmee kunnen ze worden ingezet als standalone access point, als beheerde access point of als wlan-controller voor het centrale beheer van andere access points.

Er kunnen maximaal 24 access points worden beheerd, waarmee je 300 tot 500 gebruikers kuntĀ  ondersteunen. Dit maakt de oplossing volgens ZyXEL ideaal voor locaties zoals winkelcentra, campussen, recreatieparken en overheidsgebouwen, waar draadloze internetverbindingen beschikbaar moeten worden gesteld aan grote groepen gebruikers.

De nieuwe NWA3000-N AP-serie van ZyXEL komt in drie varianten: voor enkelvoudige en gelijktijdige draadloze verbindingen (NWA3160-N en NWA3560-N) en als buitenmodel (NWA3550-N).

ZyXEL NWA3000-N

afbeelding van steven
Door: StevenVos

StevenVos | Redacteur

Steven Vos (28) studeerde Journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Vanaf april 2011 is hij werkzaam bij dit magazine en voelt zich daar als een vis in het water.

Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor alles wat met ict te maken heeft en zette hij verschillende eigen computers in elkaar. Ook op het gebied van besturingssystemen heeft hij het nodige gezien. Zo werkte hij met het bijna complete Windows-assortiment (van 3.1 tot 7), Mac OS X en Linux.

Daarnaast hebben mobiele telefoons al jaren zijn interesse. Toen hij in 1998 zijn eerste mobiele telefoon aanschafte, een Nokia 5110, was hij meteen verkocht. Hierna volgden diverse modellen met uiteenlopende functies en besturingssystemen. Het was voor hem dus een kleine stap om professioneel mobiele telefoons te gaan testen, maar ook een tablet slaat hij zeker niet af.

Bekijk alle artikelen vanSteven