Copaco Cloud nieuw lid Dutch Cloud Community

Redactie WINMAG Pro
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Copaco Cloud, de Nederlandse Cloud Service Provider met een online managementplatform voor IT-resellers, zich aansluit als lid van de Dutch Cloud Community. Copaco is een bekende naam in de IT-sector. De organisatie is naast klassieke ICT-distributeur ook cloud service provider.

“Het Dutch Cloud Community-netwerk is gebaat bij instroom van partijen als Copaco Cloud, die verschillende inzichten hebben op hoe organisaties dagelijks cloud inzetten in hun processen. Daarnaast zijn we erbij gebaat om meer zicht te krijgen op leveranciers die de diensten beheren en garanderen. Copaco Cloud voegt hierin met haar grote partnernetwerk veel ervaring toe. Service providers zoals Copaco Cloud zijn naast hun eigen platform, met een veelheid aan andere diensten, actief om hun klantenkring te bedienen. Uitwisseling van ervaringen en ideeën bepaalt de kern van ons netwerk. De gevestigde partijen en de nieuwe, snel opkomende bedrijven spelen daarin samen een belangrijke rol. Ook daarom zie ik de komst van Copaco Cloud als een waardevolle toevoeging,” aldus Ruud Alaerds, directeur bij branche organisatie Dutch Cloud Community.

Rick van den Hoogenhof, manager Cloud Solutions bij Copaco: “Nederland heeft een sterk landschap van gerenommeerde service providers. We zijn blij dat we ons, door de groei van onze cloud-propositie, met Copaco Cloud aan dat rijtje mogen toevoegen. Vooral door onze toegevoegde waarde aan de Microsoft Cloud en de groei van onze VMware Cloud voor onze partners. We kijken er naar uit om met Copaco een bijdrage te leveren aan deze mooie community.”

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie