Crayon en AvePoint tekenen wereldwijde samenwerkingsovereenkomst

Redactie WINMAG Pro

Crayon en AvePoint breiden hun zevenjarige samenwerking uit om organisaties te voorzien van krachtigere oplossingen voor databescherming en back-ups

Crayon en AvePoint versterken wereldwijde samenwerking om innovatieve SaaS-optimalisatie te bieden

Crayon (OSE: CRAYN), wereldwijd leider in innovatie en IT-diensten, maakt bekend dat het een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst heeft getekend met AvePoint (Nasdaq: AVPT), de aanbieder van een geavanceerd platform voor optimalisatie van SaaS-processen en veilige samenwerking. De twee bedrijven breiden hiermee hun zevenjarige samenwerking verder uit. De bedrijfsonderdelen Sensa, Inmeta en rhipe van Crayon hebben het platform van AvePoint in het verleden al diverse malen met succes geïmplementeerd voor klanten in verschillende landen.

Melissa Mulholland, CEO van Crayon: "Met een focus op samenwerking en groei op de lange termijn blijven we onze klanten voorzien van innovatieve oplossingen zoals deze. Het doet ons een genoegen om onze back-upoplossing uit te breiden met de betrouwbare en krachtige technologie van AvePoint."

Cloud Backup

De belangrijkste focus van deze geformaliseerde wereldwijde samenwerking ligt op Cloud Backup van AvePoint. Deze oplossing kreeg recentelijk een vermelding in de ‘2023 Market Guide for Backup as a Service’ van Gartner. De keuze voor AvePoint stelt Crayon in staat om zijn bestaande Cloud Backup Service te versterken met verbeterde back-upmogelijkheden, zoals back-ups van een-op-een Teams-chats, selfservicemogelijkheden voor gegevensherstel, functionaliteit voor het waarborgen van GDPR-compliance, detectie van ransomware en bescherming voor een breder scala aan workloads, waaronder Dynamics 365, Salesforce en Azure. De dochteronderneming Sensa van Crayon zette AvePoint Cloud Backup bijvoorbeeld in om IKEA te helpen aan bescherming voor 20 terabytes aan data in de Baltische landen en IJsland.

Optimalisatie en beveiliging digitale werkplek

De samenwerking beperkt zich niet tot back-uptechnologie. AvePoint biedt met zijn Confidence Platform ondersteuning voor alle behoeften op het gebied van digitale transformatie. Het biedt organisaties in alle delen van de wereld mogelijkheden voor het optimaliseren en beveiligen van de oplossingen die ten grondslag liggen aan hun digitale werkomgeving. Het AvePoint Confidence Platform helpt hen om initiatieven rond de digitale werkplek sneller te implementeren en hun investeringen in de cloud optimaal te benutten. Crayon kan zich met de toevoeging van dit platform aan zijn portefeuille onderscheiden van de concurrentie en effectiever inspringen op de behoeften van middelgrote tot grote ondernemingen.

Dr. Tianyi Jiang (TJ), CEO en medeoprichter van AvePoint: “Het doet ons een groot genoegen om een wereldwijde samenwerking met Crayon aan te gaan en voort te bouwen op alle succesvolle regionale projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Dankzij het bundelen van onze krachten kunnen klanten van Crayon een beroep doen op het AvePoint Confidence Platform om te voorzien in hun behoeften op het gebied van beveiliging en back-ups. Dat is geen overbodige luxe in een tijd waarin zij hun SaaS-activiteiten uitbreiden en de datarisico’s toenemen."

Beide bedrijven zullen een beroep doen op hun personeel en partners in diverse landen, waaronder Australië, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Nederland, Zwitserland en de Verenigde Staten om de waarde en het potentieel van deze samenwerking te ontsluiten.

 

Lees hier ook:

https://www.winmagpro.nl/60-nederlandse-it-leiders-digitale-infrastructuur-niet-klaar-voor-volledige-ondersteuning-ai

https://www.winmagpro.nl/adobe-firefly-nu-geschikt-voor-nieuwe-generatie-ai-mogelijkheden-adobe-illustrator

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie