D-Link introduceert eerste 4K bewakingscamera’s in zakelijke Vigilance-serie

Redactie WINMAG Pro
D-Link introduceert een reeks buitenbewakingscamera's en een netwerkvideorecorder voor gebruik in bedrijfsomgevingen. De zes camera's uit de Vigilance-serie bieden resoluties van 2, 4 en 8 megapixel. De DCS-4618EK en DCS-4718E zijn de eerste 4k Ultra HD-modellen in het portfolio van D-Link voor professionele videobewaking.

De camera's zijn beschermd tegen hevige regen en vandalisme. De nieuwe D-Link netwerkvideorecorder DNR-4020-16P met 16 PoE-aansluitingen is een optimale aanvulling. De camera's en videorecorders zorgen voor een op elkaar afgestemde totaaloplossing voor bewaking van buitenruimtes in zowel de zakelijke omgeving als in de publieke sector.

Outdoor, 4K Ultra HD en robuust

D-Link breidt zijn assortiment robuuste dome camera's uit met de modellen DCS-4612EK, DCS-4614EK en DCS-4618EK. De eerste twee modellen hebben resoluties van 2 en 4 megapixel. De laatste maakt video's met 4K Ultra HD-resolutie. Dankzij het dome-ontwerp zijn de drie nieuwe camera’s bestand tegen vandalisme conform de norm IK10. Daarnaast maken de drie nieuwe bulletcamera's DCS-4712E, DCS-4714E en DCS-4718E met een resolutie van 2, 4 en 8 megapixel (4K Ultra HD) het assortiment compleet.

De nieuwe bewakingshulpmiddelen zorgen op elk moment van de dag of nacht voor perfecte beelden dankzij nachtzicht tot 30 meter, ruisonderdrukking en WDR-beeldoptimalisatie (Wide Dynamic Range). Alle camera's ondersteunen ook High Efficiency Video Coding (H.265). De videocompressie maakt een hogere videokwaliteit bij lagere bitsnelheden mogelijk en verhoogt zo de efficiëntie van de dataoverdracht. Alle modellen zijn volledig beschermd tegen stof en spatwater conform IP66-certificering. De gratis online D-ViewCam videobeheersoftware maakt eenvoudig en gedecentraliseerd beheer via internet mogelijk. De zes nieuwe camera's in de D-Link Vigilance-serie zijn geschikt voor bedrijven of organisaties van elke omvang voor een professionele 24/7 bewaking buitenshuis.

Netwerkvideorecorder met 16 PoE-poorten

De nieuwe JustConnect 16-kanaals H.265 PoE netwerkvideorecorder (DNR-4020-16P) is een alles-in-één oplossing waarmee bedrijven opnames kunnen opslaan van maximaal 16 camera's. De recorder kan worden gevoed via een Power over Ethernet-kabel (PoE). Het totale PoE-vermogen is 120 watt. De camera's zijn verbonden via 100 Mbps-poorten. Een Gigabit Ethernet-poort zorgt de verbinding met het bedrijfsnetwerk.

Net als de camera's ondersteunt de recorder High Efficiency Video Coding (H.265). De recorder biedt bovendien ruimte aan twee SATA-schijven met een totale opslagcapaciteit van maximaal 16 Terabyte. Back-ups kunnen worden gemaakt met behulp van een extern USB-opslagapparaat. De app JustConnect+ biedt toegang tot de recorder op afstand via mobiele devices. Met de app kunnen gebruikers ook in realtime videostreams bekijken en opnames maken.

Beschikbaarheid en prijzen

De DCS-4618EK en de DCS-4718E zijn nu verkrijgbaar in Nederland vanaf 155 euro (adviesprijs inclusief btw). De andere twee nieuwe camera's in de Vigilance-serie komen binnenkort. De netwerkvideorecorder DNR-4020-16P is verkrijgbaar voor een prijs van 427 euro (adviesprijs inclusief btw).

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Vigilance buitencamera's van D-Link in één oogopslag:

 • Resoluties van 2, 4 en 8 megapixel (4K Ultra HD)
 • DCS-4612EK, DCS-4614EK en DCS-4618EK met dome-ontwerp
 • DCS-4712E, DCS-4714E en DCS-4718E met bullet-ontwerp
 • H.265 / H.264- en MJPEG-codec-ondersteuning
 • Beeldoptimalisatie met breed dynamisch bereik (WDR) en 2D/3D-ruisonderdrukking
 • LowLight+ voor uitstekende prestaties bij weinig licht
 • Bewegingsdetectie, gangmodus en Privacy Mask
 • Gratis D-ViewCam videobeheersoftware

De belangrijkste kenmerken van de JustConnect netwerkvideorecorder van D-Link in één oogopslag:

 • Alles-in-één oplossing met 16 kanalen voor gelijktijdige opname van videostreams
 • Bekijk real-time en opgenomen video van maximaal 16 camera's lokaal of op afstand via internet
 • 16 x 802.3af PoE-poorten met een stroombudget van 120 watt
 • Gigabit Ethernet-poort (10/100/1000 Mbps) voor verbinding met het netwerk
 • Aansluitmogelijkheid voor externe USB-opslagapparaten (back-ups)
 • Ondersteuning van compressie-indelingen
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie