D-Link introduceert krachtige 5G/LTE Outdoor CPE

D-Link introduceert krachtige 5G/LTE Outdoor CPE

Redactie WINMAG Pro

Het robuuste ontwerp en de flexibele inzetmogelijkheden brengen geavanceerde 5G-connectiviteit met ongelooflijke snelheden en lage latency naar bedrijf en woning

D-Link heeft de volledig nieuwe 5G/LTE Outdoor CPE (DWP-1010) aangekondigd, waarmee gebruikers verbinding maken met ultrasnel 5G-internet met multigigabit-snelheden.

De krachtige 5G/LTE outdoor unit levert zeer snelle multigigabit connectiviteit en biedt vaste draadloze toegang (FWA) voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven en huishoudens in buitenwijken en landelijke locaties. Het biedt een alternatief voor vaste lijnen of glasvezelverbindingen in stedelijke gebieden. Het apparaat heeft een robuust ontwerp en zes interne 5G/LTE-antennes, en is eenvoudig overal te installeren voor optimale 5G-ontvangst.

Veelzijdig


De DWP-1010 is veelzijdig en voldoet aan de behoeften van verschillende bedrijven. Voor het mkb kan het apparaat worden gebruikt voor back-up of load sharing met vast internet, voor een fail-safe, always-on verbinding. Het biedt ook geavanceerde connectiviteit voor fabrieken of magazijnen op afgelegen locaties. Met de 5G/LTE Outdoor CPE kunnen serviceproviders multigigabit internet leveren aan meerdere klanten in landelijke gebieden zonder dure glasvezel of bedrading aan te leggen.

Met 5G en LTE dual-mode ondersteuning levert de DWP-1010 next-gen 5G-snelheden tot 4 Gbps en 4T LTE-snelheden tot 2 Gbps. De 5G naar LTE fallback functie zorgt ervoor dat gebruikers verbonden blijven, ook als het 5G-signaal uitvalt.

De DWP-1010 is eenvoudig te installeren, met een 2,5 Gigabit Ethernet LAN-poort met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE). Het apparaat kan worden gevoed en aangesloten via een enkele Ethernet-kabel zonder dat er een extra voedingskabel nodig is. De multigigabit Ethernet-poort maximaliseert de gegevensdoorvoer.

Robuust voor buitenshuis


De DWP-1010 is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en heeft een robuuste IP67 weerbestendige behuizing om het apparaat te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. De DWP-1010 is eenvoudig te installeren, gebruiken en beheren en beschikt over flexibele installatieopties. Voor de beste ontvangst kan hij worden bevestigd aan een paal of aan de muur, op daken, balkons en buitenmuren.

De DWP-1010 is ontworpen om bedrijven en huishoudens te laten profiteren van de groeiende 5G-dekking in Europa. Het apparaat is Made in Taiwan (MIT), en biedt daardoor gegarandeerde kwaliteit en overtreft de verwachtingen op het gebied van betrouwbaarheid.

Beschikbaarheid en prijzen


De DWP-1010 is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 1017 EUR ex. BTW.

 

Lees ook: CAP1200 van TP-Link ondersteunt wifi-snelheden tot 1200 Mbit/s

Lees ook: Alcadis en TP-Link lanceren Network as a Service model

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie