De beste gaming pc's van nu

Redactie WINMAG Pro
Hou je van gamen?

Dan heb je ongetwijfeld ook een goede Gaming PC nodig. Welke pc perfect is voor jou, hangt af van de soort games die je speelt en wat je budget is. Een goede Gaming PC hoeft niet gelijk het duurste van het duurste te zijn, maar voor optimale prestaties zal je toch wat meer geld uit moeten geven dan een standaard pc. Daarbij komt ook dat we nog steeds een chiptekort hebben, waardoor de prijs van goede gaming computers hoger ligt dan normaal. Het kan daarom verstandig zijn om een reeds gebouwde computer te kopen van computer-bestel.nl in plaats van zelf een gaming pc samen te gaan stellen met losse onderdelen. Op deze manier schaf je een pc aan die al helemaal klaar is om mee op te gamen!

Welke gaming pc past bij jou?

Of je nu verstand hebt van computers of niet, je wilt zorgen dat je de beste keuze maakt. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar de perfecte gaming pc. Wanneer je zelf een pc wil samenstellen, is het belangrijk dat de onderdelen goed bij elkaar passen, zodat deze optimale prestaties zullen leveren. Via computer-bestel.nl kan je eenvoudig onderdelen aanpassen, en zie je direct wat voor invloed dit heeft op de prijs. Zo kan je heel gericht je eigen pc samenstellen, en schaf je alleen de onderdelen aan die je echt nodig hebt. Ook kan je één van de bestaande uitvoeringen kopen, zodat je niet zelf de onderdelen bij elkaar hoeft te zoeken. Benieuwd wat de beste gaming pc's van nu zijn? Wij zetten ze voor je op een rij!

MSI MEG Aegis Ti5

Deze premium pc van MSI heeft een futuristisch uiterlijk, en heeft een Transformers-achtige case. Deze pc levert uitstekende prestaties, want de hoogste configuratie komt met een Intel Core i9 en maar liefst 128GB RAM. De MSI MEG Aegis Ti5 is een geweldige PC waar eigenlijk alle games het wel goed op doen. Het enige nadeel is dat er wel een flink prijskaartje aan zit, waardoor deze niet binnen het budget van elke gamer past. Mocht je het er wel voor over hebben, dan zullen de prestaties je zeker niet teleurstellen.

Alienware Aurora Ryzen Edition R10

Deze gaming pc is voorzien van de krachtige, maar betaalbare Ryzen CPU's van AMD. Ook wanneer je een beperkt budget hebt is deze pc te betalen. Dit maakt het een grote liefhebber onder veel gamers. Deze pc is voorzien van RTX 3090 voor gaming in een 8K-resolutie, wat betekent dat je kunt genieten van uitstekende graphics voor een optimale speelervaring. Ook deze gaming pc heeft een prachtig design, en zal als pronkstuk in je gaming room zeker niet misstaan.

Lenovo Legion Tower T5

Wordt dit jouw eerste gaming pc en wil je er niet al te veel geld aan uitgeven? Dan is de Lenovo Legion Tower T5 de beste keuze voor jou. Dit is een betaalbare optie met prima specificaties. De meeste e-sports en AAA-titels kunnen gewoon draaien tegen 1080, dus je hoeft niet in te leveren op kwaliteit wat dat betreft. Wel missen er wat moderne standaarden zoals ray tracing en DLSS, maar dit zou je eventueel later nog als upgrade kunnen installeren.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie