De beste trainingen & opleidingen voor jou!

Redactie WINMAG Pro
Ambieer je een carrière in IT of wil je je vaardigheden en kennis uitbreiden?

Dan hebben wij hieronder een aantal trainingen en opleidingen die kunnen helpen bij je zelfontwikkeling binnen de arbeidsmarkt.

Training

Ethical Hacker

  • Duur: 5 maanden
  • Locatie: locatie naar keuze
  • Info: ncoi.nl

Tijdens de praktijkgerichte training ‘Ethical Hacker’ leer je in drie modules de basisprincipes van IT-security waarna je je gaat verdiepen in ethical hacking. Wil jij weten welke stappen hackers nemen om regelmatig digitale inbraak te plegen en wat de impact kan zijn van cybercriminaliteit op jouw organisatie? Dan is deze training absoluut wat voor jou! Door het inhaken op de actualiteit ben je in staat diverse dreigingen te vertalen naar risico’s in je eigen omgeving. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de lesplanning dus houd de website in de gaten voor meer informatie!

Training

Helpdeskmedewerker / Support engineer

Lijkt een carrière in IT iets voor jou en help je graag anderen? Dan kan je jezelf omscholen naar helpdeskmedewerker / support engineer, zelfs als je geen enkele ervaring op het gebied van IT support hebt. Met deze training word jij voorbereid om de eerste stappen binnen de IT-sector te zetten. Aan het einde van je rit beschik over alle basiskennis om te beginnen als helpdeskmedewerker. Het volgende tijdvak begint op 1 november 2022!

Opleiding

Post Bachelor Business Intelligence & IT for Financials

  • Duur: 6 maanden
  • Locatie: online of locatie naar keuze 
  • Info: mvp.nl

Het is belangrijk om op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de nieuwe ontwikkelingen in de informatietechnologie en hoe je deze optimaal kunt benutten. Ga onder andere aan de slag met het verzamelen van informatie en het beheer en analyse van deze informatie. Heb je een financiële achtergrond en wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van business intelligence en informatietechnologie uitbreiden? Dan is deze Post Bachelor iets voor jou! 

Opleiding

Masterprogramma Cybersecurity

  • Duur: 6 maanden
  • Locatie: online of locatie naar keuze 
  • Info: ncoi.nl

Wil jij op goed beleidsniveau aan de slag gaan met cybersecurity en risicomanagement? Dan is het masterprogramma 'Cybersecurity' van het NCOI de juiste keuze. In deze opleiding ga je aan de slag met onder andere IT-security, privacy en de nieuwste ontwikkelingen binnen technologie. Die ontwikkelingen leer je direct naast de risico’s voor de onderneming te leggen, te borgen en te beheersen. Aan de hand van praktijkopdrachten leer je de theorie direct toe te passen. Door deze praktijkgerichte aanpak van de opleiding heb je gegarandeerd direct resultaat.

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie